Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Prosond Gabriel Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Deparazitor (Generator frecv. dupa schema Zapper a H C)
160 lei
Brand
Deparazitar 30 KHz sau echilibrare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Deparazitor (dupa schema aparatului Zapper din cartea dr. H. Clark)

Dispozitivul este un generator de frecventa si a fost descoperit de Dr. R.Rife, în anii '30. El a fost neglijat pana cand Dr. H.Clark (biolog SUA) a publicat lucrarile stiintifice în cartea "Vindecarea tuturor formelor de cancer", pe baza teoriilor dr. Rife.

Dispozitivul este un aparat electric care ucide bacteriile, virusii si parazitii, folosind campuri electromagnetice pe principiul biorezonantei.
Capacitatea de a distruge bacteriile si alti invadatori cu ajutorul electricitatii devine mult mai mult decat un panaceu atunci cand puteti face acest lucru in 3 sedinte a cate 7 minute. Dispozitivul distruge invadatorii mici si mari: tramatode, ascarizi, capuse, bacterii, virusi, fungi.

H. Clark foloseste metode de tratare a tuturor bolilor cauzate de virusi si bacterii, folosind impulsuri electrice provenind de la o baterie de 9 V (terapia zapper), dar si tratamente naturiste eficiente: tinctura din coaja de nuca neagra, pelin, cuisoare, arginina, ornitina, L-cisteina, solutie Lugol, sare Epson, etc.
Studiile arata ca o persoana normala detine pana la 900 de grame de paraziti, iar dispozitivul zapper distruge cu usurinta paraziti, fungi, bacterii si virusuri.
Medicii au stabilit de mult timp ca toate bolile din corpul nostru, cu exceptia fracturilor, sunt cauzate de virusi, bacterii si paraziti. Acestea sunt sensibile la impulsurile electrice si pot fi chiar omorate (de la 5,5 la 10 V, cu cativa miliamperi).
Poate normaliza tensiunea arteriala, nivelul zaharului din sange, stabilizeaza metabolismul si elimina toxinele din organism.

Functionare

Virusii si bacteriile dispar in 3 minute, stadiile afectate ale teniilor, ale trematodelor si ale ascarizilor in 5 minute, iar capusele in 7 minute. Nu este nevoie sa depasiti acest interval de timp, desi nu au fost observate efecte daunatoare pentru niciun alt interval de timp, oricat de mare, al tratamentului.
Nu s-a remarcat niciun efect asupra tensiunii arteriale, a activitatii mentale sau a temperaturii corpului.

Dispozitivul Zapperul este prevazut cu 2 electrozi de cupru, o baterie de 9 volti si 2 cabluri ce fac legatura intre dispozitiv si electrozi. Electrozii sunt din cupru pentru ca acesta este un bun conductor de electricitate, fiind in acelasi timp mai eficient decat bratarile pentru incheieturi. Organizatia Mondiala a Sanatatii sustine ideea ca parazitii sunt prima problema in lume.

Contraindicatii in utilizarea dispozitivului Zapper
Cei ce folosesc un aparat electronic Pacemaker (implant stimulator cardiac) incorporat sau femeile gravide nu pot utiliza aparatul!!
Aparatul Zapper este considerat echipament medical experimental folosit in cure, tratamente si preventie a unor boli.
Consultati medicul specialist inainte de a incerca sa folositi aparatul in scop medical. Dispozitivul Zapper genereaza o frecventa cuprinsa intre 10 – 500,000 Hz folosind o baterie de 9 volti.
Zapper-ul ucide agentii patogeni, agenti ce atrag metale grele si chimicale neurotoxice, de asemenea revitalizeaza sistemul imunitar.
Ceea ce multe cercetari au descoperit ,insa pe cai diferite, este ca intensitatea mica a curentului elimina parazitii si distruge virusii. Concluzii:
1. Toti oamenii sufera de cel putin un parazit.
2. Parazitii sunt incarcati pozitiv, toxinele, de asemenea si tesutul canceros.
3. Curentul de intensitate mica ce trece prin organism distruge parazitii inversandu-le polaritatea. Ioni negativi sunt adaugati pentru a incuraja tesutul bolnav sa se vindece- tesutul sanatos este incarcat negativ. Parazitii nu pot sa-si apere polaritatea pozitiva ( lipsa de electroni) vis-a-vis de curentul ce traverseaza corpul si de aceea sunt distrusi foarte repede.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura